Bytesrätt och öppet köp

Bytesrätt och öppet köp

Bytesrätt
Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp hos oss. Därför lämnar vi dig 14 dagars bytesrätt, från det att du fick varan i din hand. Under denna tid kan du byta till en annan vara.

För att din bytesrätt ska vara intakt måste du uppvisa kvitto och återlämna varan oanvänd och i nyskick. Vi ser gärna att varan återlämnas i sin originalförpackning.

Öppet köp
Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ditt köp och inte hitta något annat i vår butik som lockar dig för tillfället har du möjlighet att återlämna varan inom 10 arbetsdagar från det att du fick varan i din hand och få pengarna tillbaka.

Vid återköp av varan måste du uppvisa kvitto och återlämna varan oanvänd och i nyskick. Vi ser gärna att varan återlämnas i sin originalförpackning.

Returhantering
Packa gärna varan som du vill returnera i originalemballaget, men i vart fall i sådant emballage att varan inte skadas under återtransporten.

Ange varför du returnerar varan, alltså om det rör byte eller öppet köp. Registrera din retur på vår hemsida och vänta på returnummer och fraktdokument . Ange dina kontaktuppgifter så att vi har möjlighet att nå dig vid eventuella oklarheter. Lägg gärna eventuella noteringar i paketet du skickar tillbaka.

Klistra den förbetalda returfraktsedeln på utsidan av emballaget. Se till att täcka över den ursprungliga adressen.

Om du använder våra returfraktsedlar och har tagit emot varan som ett DHL paket ska den returneras via DHLs serviceställe, om det är ett postpaket ska den returneras via PostNords ombud.

När vi har mottagit och godkänt din returvara kommer vi att sända dig din nya vara alternativt återbetala beloppet för returvara, med eventuellt avdrag för returfraktkostnaden.

Vänligen notera att du ansvarar för att varan inte skadas eller försvinner under returfrakten. Vi ber dig därför säkerställa att varan är väl emballerad samt, om nödvändigt, försäkrad.

Återbetalning
Om du utnyttjar öppet köp kommer vi att betala tillbaka varans värde med avdrag för returfraktkostnaden och fraktkostnaden att skicka om du haft gratis frakt vid utskick av varan.

Återbetalningen kommer att ske inom 14 arbetsdagar från det att vi godkänt återköpet.

Vi kommer att använda samma betalningssätt för återbetalningen som du själv använt, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat.

Har du några frågor – kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Lämna ett svar