Publicerad den Lämna en kommentar

Leggings är det någonsin ok att bära som byxor?

Leggings är det någonsin ok att bära som byxor- Sju kändisar som bevisar att det ok? … Kanske

Leggings och T-shirt
Leggings är det någonsin ok att bära som byxor? – Det finns ingen som kan förneka att leggings är det mest bekväma klädesplagget känt för kvinnor. Allvarligt talat, om du aldrig har tagit av din BH och tagit på dig ett par leggings och en T-shirt omedelbart efter en lång dags arbete, bör du prova det någon gång. Dessutom är detta verkligen sant?

Ofta tunna, transparenta och supertighta, leggings som bärs som byxor har sedan länge ansetts vara opassande i sociala samanhang. Men nyligen, med tillkomsten av “Yeezy Säsong 1”, verkar det som att utseendet har kommit tillbaka i fokus. Betyder det att det någonsin är okej? Vi ska låta dig vara domare. Men vi skall ge flera exempel som gör att du i bästa fall får en önskan att testa det.

Här, delar vi ut tips inspirerade av kändisar och “street style” stjärnor som bär leggings som byxor på rätt sätt.

Bloggaren Sara visar upp hur man kan klä sig med leggings en kall dag i New York Leggings som byxor – Sunday in the Park with Sarah (NYC Day 4)

Leggings är det någonsin ok att bära som byxor
Sara visar upp hur leggings kan användas med andra bekväma kläder en kall höstdag

Leggings är det någonsin ok att bära som byxor

Nedan hittar du några sätt att använda dina bekväma och snygga leggings

[table id=10 /]
[activecampaign form=58]
2016-12-07posthttps://www.leggingstights.se/leggings-ar-det-nagonsin-ok-att-bara-som-byxor.htmlgedescription1}lttext1}Blogg Leggings TightsLeggings som byxorpublish1]}01}0closed

Lämna ett svar