Publicerad den Lämna en kommentar

Leggins säljer bättre än jeans nu i USA

150 kr Rabatt

150 kr Rabatt

Vi har trott och framfört detta länge men utan att ha någon statistik eller direkt kunna peka på det. Men nu är det äntligen officiellt: Leggings har gått om jeans som den mest köpta varugruppen på nätet i USA.

På nätet säljer som sagt leggings mer än jeans detta visar statistiken under det senaste året i USA

Trots att vi förmodligen skulle ha sagt detta utan att ens ha sett de hårda data skrivs ned, är det äntligen officiellt: Leggings har gått jeans som de köpte byxor på nätet.

Leggins säljer mer ett jeans nu har visat att under det senaste året, har legging försäljningen ökat med en massiv 41%. Medan kvinnor faktiskt spenderar mer på jeans tenderar denim att kosta mer, så mängden leggings som beställs på nätet har ökat dramatiskt. Jämfört med den mängd av denim som beställs på nätet (3%), det är en hel del leggings.
Så där alla shopping för den här produkten? Tja, medan vi vet att dessa Topshop leggings har visat sig vara mycket populär, är Amazon nummer ett för var kvinnor gillar att shoppa de elastiska byxor. Det är vettigt: Du kan handla för de mest bekvämt och enkelt plagg från det mest bekväma och enkla online-återförsäljare.


Om du är fortfarande mycket en jean bäraren och enda sport ett par leggings på gymmet eller inne i huset, låt oss att bevisa för dig hur populär i dessa byxor har blivit. Från designern legging trenden, som har sett maken till Wolford till Saint Laurent skapa stycken för lyxmarknad, till sportigare typer bärs av A-listan, det finns många ställen trenden har spridit sig till. Men förra månaden toppade den med leggings slutligen blir en acceptabel objekt för att ha på sig till modeveckan.

Leggings slår ut jeans
Leggings slår ut jeans

Men inte bara ta vårt ord för det. Vi har valt ut tre av våra favorit par leggings du kan handla på Amazon just nu. Vem vet, du kanske upptäcker att du gillar dem mer än du trodde. Eller kanske är det bara ett annat par att lägga till din växande samling (vi är definitivt det senare, om du frågar).
Håll rullning för att se vår plockning av leggings att handla på Amazon just nu.

Läs nedan artiklar.

A chart about leggings sales that should scare every old-school apparel chain

Britons opt for comfier tracksuit bottoms and leggings

A longtime American wardrobe staple is in danger of extinction

 

150 kr Rabatt

[activecampaign form=58]

 

 2016-12-07posthttps://www.leggingstights.se/leggins-saljer-battre-an-jeans-nu-i-usa.htmlhttps://www.leggingstights.se/wp-content/uploads/2016/12/150krrabattklicka-.png150 kr Rabattgedescription1}lttext1}Blogg Leggings Tightspublish1]}01}0closed

Lämna ett svar